Hatóanyag

trenbolone acetate

Leírás

A Finaplix egy marhaoltóanyag, ami hatásos androgén szteroidot tartalmaz. Ez megegyezik az USA-ban ismert Finajecttel, bár ezt körülbelül 10 éve nem gyártják. A Finaplix az utolsó szer, aminek a hatóanyaga a trenbolone acetát, de kis mértékben estradiolt is tartalmaz. A trenbolone acetate egy erős androgén szteroid, steroid1017867223ami csupán csekély mértékben aromatizálódik ösztrogénekké. A DMSO technikával szokták használni (lsd: Implus), illetve injekciózzák. Nagymértékben növeli az erőt és az izomtömeget. Vízvisszatartás és gyno nem lép fel. Zsírégetéshez is jól használható. Erősen androgén hatása van. A vele felépített izom nem tartós, a kúra után nagy része elveszik.

Mellékhatás

Erősen mérgező szteroid, elsősorban a vesére mérgező, ezért sok folyadék elfogyasztása ajánlott a kúra alatt. Gyakorlatilag minden olyan mellékhatás fennáll, ami az androgén szteroidoknál. 4-6 hétnél tovább a szedése nem ajánlott.

Adagolás

A DMSO-val készített változatnál minden 2. napon kell a bőrbe dörzsölni 1 adagot. (1 adag = 2 kapszulából készült) Az injekciós változat adagolásához sajnos nincs adat, de 18g-s tűt kell hozzá használni, mivel szemcsés.


Finaplix[by X-Files]

A Finaplix szarvasmarhák számára gyártott trenbolone-acetát tartalmú
implantátum. Ez volt az első kereskedelmi forgalomba hozott termék, amely a Finajet és a Finaject 1980-as évek végén történt bevonását követő hosszabb hiány után trenbolone-acetát hatóanyaggal rendelkezett, és ennek megfelelően felkeltette a sportolók figyelmét, annak ellenére, hogy labdacsos implantátum formájában kerül forgalomba. A sikeren felbuzdulva, az utóbbi időben több más trenbolone-acetát tartalmú labdacsot dobtak piacra az Egyesült Államokban. Ami steroid1091385062a legszokatlanabb ezekkel a készítményekkel kapcsolatban, az az, hogy furcsa módon nem tartoznak állami szabályozás alá. Azaz vásárlásuk nem engedély- vagy receptköteles, tökéletesen és teljesen legális, igaz, szarvasmarhák kezelése, és nem emberi fogyasztás céljára. Gondolom, ez azért van így, hogy a szarvasmarha-tenyésztőknek megkönnyítsék a növekedést serkentő készítmények beszerzését. Ha minden alkalommal, amikor csak ilyen terméket akarnak vásárolni, állatorvoshoz kellene fordulniuk, valószínűleg túlságosan bonyolultnak vagy költségesnek tartanák az egészet. Ráadásul a készítmény kiszerelése miatt, labdacsok formájában, nem alkalmas emberi fogyasztásra, ami miatt talán így már érthetőbb, mint első látásra, hogy miért nincs szabályozva a forgalmazása. Jelenleg a legkeresettebb termék még mindig a Finaplix, amelyet a Hoechst-Roussel Agri-vet
Company gyárt. A terméket két formában, nevezetes a Finaplix-H és a Finaplix-S néven hozzák forgalomba, amely arra utal, hogy Heifer (üsző) vagy Steer (fiatal ökör) részére alkalmazható-e. Mindkét termék teljes hatóanyag-tartalma más; a “H”jelűé 100 darab 20 mg-os TA labdacsot tartalmaz (ez 2000 mg), az “S” jelűé csak 70 darabot (ez 1400 mg). Az Ivy Animal Health két másik terméket dobott piacra, a Component-TH-t illetve a Component-SH-t. A Revalor és a Synovex+ márkájú készítmények szintén trenbolone-acetátot tartalmaznak, valamennyi hozzáadott ösztrogénnel együttesen, ezeknek az alkalmazása azonban túl problémás a sportolók számára, ezért ezeket ne vásároljuk ilyen célokra.
Mivel ebben az esetben a hatóanyag labdacsos kiszerelésben van, az alkalmazása is egy kissé nehézkes. Leggyakrabban egy vagy két labdacsot megőrölnek, és 50/50% víz/DMSO keverékben feloldanak, majd naponta a bőrre kenik. Ez a házi készítésű “testápoló” hatásos de a felhasználó érett fokhagymaszagot húz maga után (ez a DMSO hatása). Mások egyszerűen egy kanállal nyomkodnak szét egy-két labdacsot, és ezután felszippantják azt. Ilyenkor az orr nyálkahártyáján keresztül kerül a hatóanyag a vérkeringésbe, ami kis hatásfokú, de mégis eredményes módja a szteroid hormonok szervezetbe juttatásának. Azok, akik ezt a módszert alkalmazzák, azt állítják, hogy messze nem olyan irritáló hatású, mint ahogyan azt előzőleg képzelték. Az eljárás azonban megviseli az orr nyálkahártyáját, ezért, amennyiben az orrunk “bélését” a továbbiakban is szeretnénk megtartani, ne tegyük a módszert rendszeres gyakorlatunkká. A legmerészebbek saját injekciókat készítenek. A labdacsokat (általában 2-6 darabot) finom porrá őrölik, majd steril vízhez, propilén-glikolhoz vagy olaj-bázisú szteroid-injekcióhoz, esetleg állatorvosi vitaminkészítményhez adják. Ezt rendszerint hetente kétszer megismétlik, bár néhányaknak sikerül még ennél is gyakrabban elvégezni a procedúrát. Mivel mindez nem steril, szabályozott környezetben történik, van az eljárásnak némi kockázata. Nincsenek kétségeim afelől, hogy gyakran fordul elő fertőzés.steroid1091381407
Vannak, akik olyan készleteket árulnak, amelyek segítségével akár a konyhánkban is tiszta és steril injekciókat állíthatunk elő. Ezzel kapcsolatban csak annyit mondhatok, hogy mindkét készlet, amelyekhez hozzájutottam, és amelyeket alaposan tanulmányozhat, nagyon alaposnak tűnt, és kitűnő eredményeket hozott. Érdemes megjegyezni azt is, hogy sok feketepiaci készítmény hatóanyaga a trenbolone acetát, többek között a Finabolan labdacsoké. Tévedés ne essék: ez, annak ellenére, hogy nagyon hivatalosnak tűnő hologramos matricával látják el, nem legális termék.

A Finaplix és a többi trenbolone-acetát labdacs sok állatgyógyászati boltban kapható. Ez a legolcsóbb módja annak, hogy ehhez a szteroidhoz hozzájussunk, mivel a gazdaboltokban egy Finaplix-H kazetta (2000 mg) ára hozzávetőlegesen 35 dollár. A feketepiacon ugyanez akár 75, sőt 100 dollárba is kerülhet. Az egyetlen kereskedelemben kapható injekció (Trenbol 75) még kevésbé költséghatékony megoldás, mivel 1500 mg szteroid hatóanyag itt 180-200 dollárba kerül. Sokak számára azonban bőven megéri előre elkészített injekciót venni, mások azonban nem tudnak nemet mondani a szarvasmarha implantátumok rendkívül kedvező árára. Mivel több állatgyógyászati és mezőgazdasági kereskedő óvatos a sportolókkal kapcsolatban, tudnunk kell, hogy sokan vonakodnak számunkra eladni. Bizonyos források szerint az FDA-nak jelentést kell tenni minden ilyen eladásról, az is igaz viszont, hogy mind a mai napig senkiről sem hallottam, akinek ilyen termékek vásárlásából gondjai lettek volna.

Hamisítványok:

A Trenbol injekcióknak semmilyen utánzatát nem ismerjük. Ahogy az összes Ttokkyo termék, ez is hologramos matricával kerül forgalomba, ami véd a hamisítóktól. Vásárláskor ellenőrizzük ennek meglétét. A Finaplix és a Component szarvasmarha
implantátumok is biztonságos termékek, mivel ezeknek sem ismerjük hamisítványait, és ilyenek megjelenése nem is várható. Ez a három valódi termék létezik, amely trenbolone-acetátot tartalmaz, ezért kerüljük el az összes többit.