Neotest 250 (testosterone decanoate) [by X-files]

MárkanévHatóanyagtartalomKiszerelésGyártó
Neotest 250250m ml;10 ml bottle Loeffler MX

Gondolom azzal az eltökélt szándékkal, próbál a Loeffler elmés és figyelemfelkeltő termékekkel előrukkolni, hogy nem hagyja, hogy a rivális Ttokkyo kisajátítsa a mexikói szteroidpiac összes figyelmét. A legmagasabb hatóanyag-tartalmú cypionate, propionate-származékok, a nandrolone laurate és a methandrostenolon mellé újabb terméket, a tesztoszteron decanoate-ot sorakoztatnak fel tehát. Bár maga a hatóanyag nem új, mivel természetesen ugyanezt a hosszú szénláncú észtert használják a Sustanonban is, annyiban mégis újítás a termék, hogy egyedül a Neotestben használják a hatóanyagot önmagában. A feketepiacon jelenleg ez az egyedül beszerezhető hosszú hatóidejű egyszerű tesztoszteron-észter, amely az injekció helyéről nagyjából két-három héten keresztül folyamatos tesztoszteron-felszabadulást hoz létre (pharmatokinetikát részletesen lásd a Deca-Durabolinnál).

A Neotest jól kiválthatja a Sustanont akkor, ha kevesebb injekcióval is beérjük, és a négykomponensű tesztoszteron-készítmény alkalmazását túl fájdalmasnak találjuk. Ennek a Sustanon propionát-tartalma az oka, mivel a propionát-észter rövid karbonsavlánca makacsul irritálja a szöveteket. A Neotestet szintén tíznaponként adják be, de a propionát által okozott kellemetlenséget nem kell elviselni. Az injekciókban a dekanoát-észterek rendkívül kényelmesen alkalmazhatók, sokak szerint felülmúlják a tesztoszteron-enantátokat. Feltéve, hogy a Loeffler más vonatkozásaiban is fájdalommentes terméket készített, így az tiszta anyagokkal, tolerálható alkoholtartalommal rendelkezik, méltán keltheti fel a tesztoszteron-injekciókra érzékenyek figyelmét. Az USA déli határához közel eső tagállamaiban élők, akik szívesen járnak át minden második héten Mexikóba, hogy egy lassan ható anabolikumot szúrhassanak (és elkerüljék az illegális anabolikum birtoklásának vádját az Államokban), különösen figyelemreméltónak tartják a Neotestet, hiszen sokkal könnyebb nagyobb adagban az injekcióit elviselni, mint a Sustanont. Még az a mérsékelt fájdalom is, amit többség érez a Sustanontól, elviselhetetlenné válik, ha napi 4 ml-nél nagyobb adagokkal próbálkozunk.

A komfortérzeten túl a Neotest hatása nem különbözik olyan más injektálható tesztoszteron-észterektől, mint a cypionát, enantát vagy a Sustanon. Azoknál a sportolóknál, akik heti rendszerességgel alkalmazzák ezeket, nem tapasztalunk figyelemreméltó eltéréseket a tesztoszteron felszabadulásában. Az eredmények és a mellékhatások tekintetében sincs sok különbség. A tesztoszteron kivételesen hatékony tömegnövelő, valójában a testépítők által ismert legjobb. Számottevő méret- és erőbeli gyarapodásra hetente vagy tíznaponta adott 500mg-os adagolás esetén lehet számítani, de ezt észrevehető mellékhatások kísérhetik. Ide tartozik az ösztrogének okozta vízvisszatartás, zsírraktározás és esetenként gynecomastia kialakulása. Az olyan androgénikus hatások, mint a zsíros bőr vagy a pattanások tesztoszteron alkalmazása során ritkán kerülhetők el. Ezeket tünetileg szokás kezelni, hiszen annak jeleként elviselhetők, hogy a szer “dolgozik”. Ha az egyes injekciókkal 500 mg fölé merészkedünk, a tömegnövekedés nő, viszont a mellékhatások nehezen elviselhetővé válhatnak. Ennél az adagnál a visszatartott víz miatt eltűnik az izomzat definiáltsága, sőt a vízfölösleg gyakran az arcon is láthatóvá lesz. Ha addig nem jelentkezett volna gynecomastia, ennél az adagnál már bizonyosan fog. Vigyáznunk kell tehát a
tesztoszteron nagy adagjaival, és készen kell állni a kiegészítő kezelésre, amennyiben a problémák jelentkeznek. Neotest használatakor fontos, hogy legyen kéznél Nolvadex, mivel ez egy hosszan ható szer. Ha a gynecomastia jelei jelentkeznek, még az utolsó injekció után is hetekig magas marad a szervezetben az ösztrogénszint!

Hamisítványok:

Jelenleg a Loeffler Neotestje az egyetlen termék, amely kizárólag tesztoszteron-dekanoátot tartalmaz. Annyira új, hogy még nincsenek hamisítványai. A legális mexikói állatgyógyászati termékek széles skálája és az engedékeny szabályozás mellett, reméljük, hogy ez a helyzet változatlan marad. Jelenleg a termék tehát mindenképpen biztonságosnak mondható.