Ezek a kérdések, és ezek a válaszok – józan paraszti ésszel kitatlálhatók. Ne legyetek már ennyire dedósok, hogy ezeket kérdezitek, ezerszer és ezerszer!

1. Mennyit hoz … ? Mit várhatok tőle?
Nem tudjuk. Nem vagyunk jövőbelátók, ezenkívül a szteroidok mindenkinél máshogy hatnak, a hatás pedig nagyban függ egyéb tényezőktől is, legjobban a táplálkozástól. Ezenkívül nem tudjuk ki vagy, hogy nézel ki és milyen szinten állsz. De ha ismernénk személyesen és mindent tudnánk rólad, akkor sem lehetne megmondani. Ezenkívül eléggé lényegtelen. 5-10 kiló izomról ábrándozni kúránként felesleges! Lehetséges ekkora testsúlynövekedés, de az zsír meg víz nagyrészt. A szteroidok nem növesztenek izmot, izmot a kaja hoz.

2. Érdemes-e … szedni?
Sok dolog van, amit érdemes csinálni, de az semmiképpen nem a szteroidok szedése. Senkit nem biztatunk szteroidok szedésére, inkább ellenző állásponton van. Ha Te ilyen (hiányzó) határozottsággal tudod eldönteni, hogy mit csinálj, akkor vagy az ismereteid hiányoznak – amin mi nem segíthetünk – vagy komolytalanul fogod fel a kérdést!!! A doppingolás élsportolóknak szól, nem neked való.

3. Érdemes-e … és … kombinálni?
Mivel nem vagyunk tisztában azzal, hogy ki vagy, nem tudhatjuk. Neked kell eldöntened. Minden szteroidot lehet kombinálni másikkal, de az tőled függ, hogy szükséges-e vagy sem.

4. Mennyire káros …? Lesz-e tőle bajom?
Minden szteroid káros, nem véletlenül tiltottak. Hogy észrevehető károsodást okoz-e rögtön, az nem valószínű, de lehetséges.

5. Egyetlen … kúrától kijönnek-e mellékhatások?
Egy kúrának semmi értelme sincs, bele sem kell kezdeni, nem marad meg a hatása. Vagy koxolsz, vagy nem, de “egy kúra” soha nincs. Az első kúránál vagy kijönnek a mellékhatások vagy nem. Tudjuk, hogy ezt a kérdés azért teszed fel mert fosol és azt akarod, hogy igazoljuk, hogy nem lesz semmi bajod és nincs káros mellékhatás. De van(!!!), és hogy ez nálad jelentkezik-e, nem tudjuk.

6. Tudtok egy olyan szteroidot ajánlani, ami hatásos, de nem káros?
Nincs ilyen szteroid. Minden szteroid káros, ezért tiltottak. Minél erősebb, annál károsabb. Ezenkívül mi nem ajánlunk tiltott készítményeket. Egyet ajánlunk: NE HASZNÁLD ŐKET! Ha ez nem elég, akkor próbálj meg az itt leírtakból és esetleg mások hibáiból tanulni!

7. Lehet-e gyerekem, ha koxolok?
Nincs bizonyítékunk arra, hogy szteroidok magzatkárosodást okozhatnának, bár egyes készítmények igen, pl. a nők körében közkedvelt adipex vagy a regenon. Nyilván aki gyereket akar, mondjon le jó időre a szteroidok szedéséről, a biztonságos határ két év. Lehetséges azonban egyeseknél a saját tesztoszterontermelés olyan fokú tönkretétele, amely a nemzőképességet befolyásolja.

8. Nem áll fel a farkam, mit tegyek?
Fordulj orvoshoz! Ha szteroidot szedsz, hagyd abba!

9. Fáj a vesém, mit tegyek?
Azonnal állj le a szteroidok szedésével.

10. Nagyon magas a vérnyomásom, mit tegyek?
Csökkentsd az adagot vagy teljesen állj le a szteroidok szedésével.

11. Szívbeteg vagyok/magas a vérnyomásom, gyógyszert szedek rá, szedhetek e szteroidokat?
Nem!

12. Ginekomasztiám van, mit tegyek?
Fordulj orvoshoz!

13. Megbízható-e … ?
A hamisítók nem hülyék, hiába erőlködsz te, hogy leírd milyen színű csík van az ampullán, a hamisítvány is olyan lesz, max. kézben tartva az eredetit és a hamisat látszik a különbség!

14. Mit kell szedni … mellé? Szedjek-e fehérjét?
Ha ezt a kérdést fel kell tenned, nem vagy azon a szinten, hogy szteroidokat használj. A doppingszerek nem kezdőknek valók, akik még a táplálkozási alapismeretekkel sincsenek tisztában, számukra ez a játék fokozottan veszélyes és haszontalan! Ebben a rovatban nem áll módunkban táplálkozási és edzési ismeretekkel magas szinten nem rendelkezőknek válaszolni!

15. Mit szedjek, ha szálkásítani szeretnék?
Diétázz. Semmilyen szteroid nem szálkásít és nem fogyaszt.

16. Már mindent kipróbáltam de semmitől sem fogyok, hogyan kell szedni … hogy lefogyjak? Nem szeretnék sportolni.
Ha nem szeretnél sportolni/diétázni akkor soha nem fogysz le! Ezen semmilyen hormonkészítmény vagy stimuláns nem segít, ellenben egy életre gallyra vághatod az egészségedet.

17. Honnan tudnám beszerezni…?
A doppingszerek kereskedelme illegális, ebben a BodyBuilder Webmagazin semmilyen segítséget nem nyújt!

18. Mennyi be kerül…?
A doppingszerek kereskedelme illegális, ebben a BodyBuilder Webmagazin semmilyen segítséget nem nyújt!

19. Hogyan kell adagolni…? Mivel lehet kombinálni…?
A leírásokban minden ilyen információt megtalálsz.

20. Menyire vizesít …?
Amelyik szteroid aromatizálódik, annak ösztrogenikus hatásai vannak: többek közt a vizesedés. Ez egyén és táplálkozásfüggő. A vizesedés tiszta étrenddel és antösztrogénekkel csökkenthető. Az antiösztrogének azonban gyengíthetik a hatást.

21. Kell-e utókezelés kúra után?
Általában igen, de erre utalnak a leírások is. Amelyik készítmény befolyásolja a tesztoszterontermelést, azután kell.

22. Mit szedjek kúra után?
Semmit. Hosszú kúra után a katabolizmust elkerülendő clenbuterolt szoktak alkalmazni, de ez nem minden esetben szükséges.

23. Kúrák között szintentartásnak szedhetek-e … ?
“Kúrák között” – az pontosan azt jelenti, hogy SEMMILYEN szteroidot nem használhatsz!

Ezek a leggyakoribb kérdések. Ezek a leg-konkrétabb válaszok. Ezeket NE kérdezd meg, mert itt olvashatod rájuk a választ! Nincs “miért”, nincs részletezés. Ezek “a” válaszok! Ha nem érthető, olvasd el még egyszer, ha akkor sem, akkor keress más helyet a kérdezésre – a mi válaszaink ezekre a kérdésekre EZEK!

A szerkesztőség